Brunch pro začínající vědkyně

22. 5. 2024 -

17. 6. 2024 od 10:00 ve Vile Lanna v pražských Dejvicích

Srdečně Vás zveme na každoroční událost Brunch pro začínající vědkyně. Tento rok přijala pozvání Mgr. Kateřina Rohlenová, Ph.D., jedna z předních českých vědkyň, držitelka cen NEURON pro mladé a nadějné vědce v oboru medicíny a zároveň jedna z prvních Češek, která
získala ERC grant.

Akce proběhne 17. 6. 2024 od 10:00 ve Vile Lanna v pražských Dejvicích.

V minulosti se této akce účastnila například předsedkyně AV ČR prof. Eva Zažímalová, bývalá rektorka Mendelovy univerzity prof. Danuše Nerudová, bývalá předsedkyně GA ČR dr. Alice Valkárová, Ing. Rut Bízková, bývalá členka a vedoucí pracovní skupiny RVVI pro rovnost žen a mužů nebo rektorka Univerzity Karlovy prof. Milena Králíčková.

Cílem Brunche je vytvořit bezpečné prostředí pro sdílení zkušeností a navazování kontaktů. Jedná se o skvělou příležitost setkat se s dalšími ženami, které se rozhodly věnovat svou profesní dráhu právě vědě. Mimo inspirativní přednášku, po které bude následovat pokládání dotazů přednášející, se můžete dále těšit na neformální diskuze u občerstvení.

Pokud máte zájem se akce zúčastnit, zaregistrujte se prosím na tomto odkazu. Po vyplnění formuláře vyčkejte na e-mail s potvrzením Vaší registrace. Počet míst je omezen, proto Vám doporučujeme zaregistrovat se co nejdříve.

Více informací naleznete na webových stránkách Gender a věda.

Pokud máte nějaké dotazy k této akci, neváhejte kontaktovat Jarmilu Klsák (jarmila.klsak@soc.cas.cz), která má na starosti produkci a ráda Vám se vším pomůže. Veďte prosím v patrnost, že celá akce bude probíhat pouze v českém jazyce a z důvodu zachování bezpečného prostředí nebude na akci pořizován audio-vizuální záznam.